JOŠ ASFALT I GOTOVO

OREHOVICA Do kraja travnja gotovi radovi na spojnoj cesti, postavlja se javna rasvjeta

Projekt izgradnje spojne ceste od ŽC 2022 do Ulice kralja Zvonimira u Orehovici polako se bliži završetku.

Ukupna vrijednost projekta je 674.513,81 kunu. Potrebno još samo postaviti završni sloj asfalta i 37 uzdužnih parkirališnih mjesta za osobna vozila, kako bi cesta postala funkcionalna. No, prije toga će se postaviti još i javna rasvjeta uz tu cestu kako bi se svim sudionicima u prometu pogotovo u noćnim satima osigurala vidljivost i siguran promet.

Postupak jednostavne nabave izgradnje javne rasvjete je započeo 17. siječnja 2019. donošenjem odluke i slanjem poziva na dostavu ponuda na tri adrese: Kabel – mont d.o.o., V – Elin d.o.o. i Telemont d.o.o. Rok za dostavu ponuda je bio 29. siječnja 2019. godine, a ponude su dostavili  Kabel-mont d.o.o. i Telemont d.o.o..

Uvidom u iste Povjerenstvo, koje je odredio načelnik Franjo Bukal, utvrdilo je da su obje pravodobne, potpune i valjane, te je odabrana niža ponuda poslana od strane Kabel-monta d.o.o., a iznosi 182.587,50 kn s PDV- om.

Ovih dana započeli su radovi na uspostavi javne rasjete spojne ceste, te se završetak radova očekuje do kraja mjeseca travnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije