Vijesti / Politika
Politika
OREHOVICA Do kraja travnja gotovi radovi na spojnoj cesti, postavlja se javna rasvjeta
Općina Orehovica

JOŠ ASFALT I GOTOVO

OREHOVICA Do kraja travnja gotovi radovi na spojnoj cesti, postavlja se javna rasvjeta

Projekt izgradnje spojne ceste od ŽC 2022 do Ulice kralja Zvonimira u Orehovici polako se bliži završetku.

Ukupna vrijednost projekta je 674.513,81 kunu. Potrebno još samo postaviti završni sloj asfalta i 37 uzdužnih parkirališnih mjesta za osobna vozila, kako bi cesta postala funkcionalna. No, prije toga će se postaviti još i javna rasvjeta uz tu cestu kako bi se svim sudionicima u prometu pogotovo u noćnim satima osigurala vidljivost i siguran promet.

Postupak jednostavne nabave izgradnje javne rasvjete je započeo 17. siječnja 2019. donošenjem odluke i slanjem poziva na dostavu ponuda na tri adrese: Kabel – mont d.o.o., V – Elin d.o.o. i Telemont d.o.o. Rok za dostavu ponuda je bio 29. siječnja 2019. godine, a ponude su dostavili  Kabel-mont d.o.o. i Telemont d.o.o..Uvidom u iste Povjerenstvo, koje je odredio načelnik Franjo Bukal, utvrdilo je da su obje pravodobne, potpune i valjane, te je odabrana niža ponuda poslana od strane Kabel-monta d.o.o., a iznosi 182.587,50 kn s PDV- om.

Ovih dana započeli su radovi na uspostavi javne rasjete spojne ceste, te se završetak radova očekuje do kraja mjeseca travnja.

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!