Vijesti / Politika
Politika
UDRUGA OVRŠNI USTANAK U Čakovcu organizirali predstavljanje knjige 'Kako je UDBA stvorila Hrvatsku'
Ovršni ustanak

UDRUGA OVRŠNI USTANAK U Čakovcu organizirali predstavljanje knjige 'Kako je UDBA stvorila Hrvatsku'

'Prvi redarstvenik i autor knjige Ivan Krmpotić rekao je svima prisutnima da smo u Domovinskom ratu dobili Hrvatsku, ali ne i vlast'

Udruga Ovršni ustanak u Čakovcu je organizirala predstavljanje knjige 'Kako je UDBA stvorila Hrvatsku' autora Ivana Krmotića. Osvrt na predstavljene poslali su iz Udruge. 

- Predstavljanje je bilo odlično, odaziv je bio lijep te intiman, a došla je i nekolicina branitelja. Od nekih podataka koji su bili izneseni krv bi vam se u žilama sledila! Zaista nam je bila čast ovo organizirati te prisustvovati.

Prvi redarstvenik i autor knjige Ivan Krmpotić rekao je svima prisutnima da smo u Domovinskom ratu dobili Hrvatsku, ali ne i vlast. Kako promijeniti ovaj cijeli sistem? Demokratskim putem izbora, kaže.

Prisutnim braniteljima rekao je da su oni ti koji nakon 29 godina moraju izabrati nove ljude čistoga obraza. Također je naglasio kako trebamo promijeniti garnituru, ali i vratiti oteto!

Hvala svima koji su došli te sudjelovali na bilo koji način. Posebna zahvala samom autoru Ivanu Krmpotiću - stoji u priopćenju.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!