Vijesti / Politika
Politika
UGOVOR Ministar Horvat osigurao međimurskim vatrogascima opremu vrijednu 130 tisuća kuna
MGPO

LIJEPE VIJESTI ZA VATROGASCE

UGOVOR Ministar Horvat osigurao međimurskim vatrogascima opremu vrijednu 130 tisuća kuna

Međimurski vatrogasci dobit će ukupno 6 šatora iz robnih zaliha, a pojedinačna vrijednost šatora iznosi 22 tisuće kuna

Ministar gospodarstva Darko Horvat danas (20. veljače) je u Zagrebu s predsjednikom Vatrogasne zajednice Međimurske županije Mariom Medvedom potpisao ugovor vrijedan 130 tisuća kuna.

Temeljem ovog ugovora međimurski vatrogasci dobit će ukupno 6 šatora iz robnih zaliha, što će doprinijeti pojačanoj spremnosti za intervencije u slučaju elementarnih nepogoda i katastrofa, a samim time i povećanju sigurnosti žitelja Međimurja. Pojedinačna vrijednost šatora iznosi 22 tisuće kuna.U ovoj prigodi ministar Horvat naglasio je kako se Međimurje već bilo prisiljeno nositi s izazovima pojedinih prirodnih nepogoda, pa je za takve situacije uvijek potrebno biti pripremljen.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zahvaljujući na novoj opremi, Mario Medved istakao je da su međimurski vatrogasci u više navrata pokazali da su spremni nositi se sa svim kriznim situacijama, a podrška ministarstva itekako će dobro doći da i ubuduće mogu pravovremeno i uspješno reagirati. Potpisivanju ugovora nazočio je i Damir Juzbašić, pomoćnik ministra zadužen za robne zalihe

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!