LIJEPE VIJESTI ZA VATROGASCE

UGOVOR Ministar Horvat osigurao međimurskim vatrogascima opremu vrijednu 130 tisuća kuna

Međimurski vatrogasci dobit će ukupno 6 šatora iz robnih zaliha, a pojedinačna vrijednost šatora iznosi 22 tisuće kuna

Ministar gospodarstva Darko Horvat danas (20. veljače) je u Zagrebu s predsjednikom Vatrogasne zajednice Međimurske županije Mariom Medvedom potpisao ugovor vrijedan 130 tisuća kuna.

Temeljem ovog ugovora međimurski vatrogasci dobit će ukupno 6 šatora iz robnih zaliha, što će doprinijeti pojačanoj spremnosti za intervencije u slučaju elementarnih nepogoda i katastrofa, a samim time i povećanju sigurnosti žitelja Međimurja. Pojedinačna vrijednost šatora iznosi 22 tisuće kuna.

U ovoj prigodi ministar Horvat naglasio je kako se Međimurje već bilo prisiljeno nositi s izazovima pojedinih prirodnih nepogoda, pa je za takve situacije uvijek potrebno biti pripremljen.

Zahvaljujući na novoj opremi, Mario Medved istakao je da su međimurski vatrogasci u više navrata pokazali da su spremni nositi se sa svim kriznim situacijama, a podrška ministarstva itekako će dobro doći da i ubuduće mogu pravovremeno i uspješno reagirati. Potpisivanju ugovora nazočio je i Damir Juzbašić, pomoćnik ministra zadužen za robne zalihe

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije