Vijesti / Politika
Politika
MLADEŽ HDZ-A MEĐIMURJA Valentinovo obilježili uz crvene balone, poruke ljubavi i ftičeke
HDZ Međimurja

U ČAKOVCU I NEDELIŠĆU

MLADEŽ HDZ-A MEĐIMURJA Valentinovo obilježili uz crvene balone, poruke ljubavi i ftičeke

Bila je to gesta kojoj je cilj bio prisjetiti se ljubavi kao temeljne emocije koja čovjeka obilježava osobom, ljubavi koju bi trebali njegovati, ljubavi kojoj svakodnevno trebamo težiti...

Poštujući tradiciju najromantičnijeg dana u godini Mladež HDZ-a Međimurske županije sastala se na trgu u Čakovcu i u Nedelišću kako bi svojim sugrađanima uljepšala dan te kako bi zajedno s njima obilježili još jedno Valentinovo.

Tako su skupili balone u obliku srca, na papiriće napisali poruke ljubavi, a da znaju i peći kolače te da su upoznati sa starom međimurskom tradicijom pokazali su time što su ispekli ftičeke. 

Bila je to gesta kojoj je cilj bio prisjetiti se ljubavi kao temeljne emocije koja čovjeka obilježava osobom, ljubavi koju bi trebali njegovati, ljubavi kojoj svakodnevno trebamo težiti i naravno, iz dan u dan, što više joj pridavati pažnju. Njihov cilj bio je ostvaren, ljude su razveselili, tradiciju nastavili te se ujedno i dobro proveli.

Poručuju kako im je drago što su svojim malim poklonima izmamili toliki broj osmijeha, zagrijali možda pokoje srce svojih sugrađana, a i na kraju krajeva, što su uspjeli „oženiti ftičeke“ onako kako su ih bake i djedovi učili.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!