Vijesti / Politika
Politika
ZA OBNOVU SKELE Na natječaj predan projekt vrijedan 375 tisuća kuna
S.M.

OPĆINA Sveti Martin na Muri

ZA OBNOVU SKELE Na natječaj predan projekt vrijedan 375 tisuća kuna

Radi se o projektu 'Skelarski put', a ako on prođe, Općina će tim novcem obnoviti skelu na rijeci Muri, pristupne puteve i rampe na obje obale te ogradu na desnoj obali rijeke

Danas, 21. siječnja 2019. je načelnik Općine Sveti Martin na Muri, profesor Dražen Crnčec, u prostorijama REDEA-e, međimurske razvojne agencije u Čakovcu predao Projekt ‘Skelarski put’, na natječaj koji je raspisao LAG Međimurski doli i bregi, kao potporu općinama za izgradnju infrastrukture u turizmu.

Projekt je procijenjen na 375.000 kuna, a bude li pozitivno riješen Općina će tim novcem obnoviti skelu na rijeci Muri, pristupne puteve i rampe na obje obale te ogradu na desnoj obali rijeke. Načelnik općine Dražen Crnčec kaže, kako očekuje da projekt prođe na natječaju i kako će oživljavanjem odnosno puštanjem skele u promet turistička ponuda na području gdje se gradi i Skelarska kuća biti raznovrsnija i bogatija za nova saznanja i događanja vezana na sveukupan život uz Muru i na Muri u godinama kada je rijeka život značila za ovdašnje žitelje s obje strane vode globoke.

Suradnici ili partneri na projektu su REDEA, LAG međimurski doli i bregi, te Općina i Turistička zajednica Svei Martin.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!