OPĆINA Sveti Martin na Muri

ZA OBNOVU SKELE Na natječaj predan projekt vrijedan 375 tisuća kuna

Radi se o projektu 'Skelarski put', a ako on prođe, Općina će tim novcem obnoviti skelu na rijeci Muri, pristupne puteve i rampe na obje obale te ogradu na desnoj obali rijeke

Danas, 21. siječnja 2019. je načelnik Općine Sveti Martin na Muri, profesor Dražen Crnčec, u prostorijama REDEA-e, međimurske razvojne agencije u Čakovcu predao Projekt ‘Skelarski put’, na natječaj koji je raspisao LAG Međimurski doli i bregi, kao potporu općinama za izgradnju infrastrukture u turizmu.

Projekt je procijenjen na 375.000 kuna, a bude li pozitivno riješen Općina će tim novcem obnoviti skelu na rijeci Muri, pristupne puteve i rampe na obje obale te ogradu na desnoj obali rijeke.

Načelnik općine Dražen Crnčec kaže, kako očekuje da projekt prođe na natječaju i kako će oživljavanjem odnosno puštanjem skele u promet turistička ponuda na području gdje se gradi i Skelarska kuća biti raznovrsnija i bogatija za nova saznanja i događanja vezana na sveukupan život uz Muru i na Muri u godinama kada je rijeka život značila za ovdašnje žitelje s obje strane vode globoke.

Suradnici ili partneri na projektu su REDEA, LAG međimurski doli i bregi, te Općina i Turistička zajednica Svei Martin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije