ODRŽALI SKUPŠTINU

ŽIVI ZID MEĐIMURJA Zadovoljnim rastom stranke, najavljuju i nove aktivnosti

Skupštinu je vodio saborski zastupnik Branimir Bunjac, a bio je prisutan i glavni tajnik stranke Tihomir Lukanić

U nedjelju, 13. siječnja u Čakovcu je održana skupština članstva Živoga zida za Međimursku županiju gdje su raspravljene aktualne teme na nacionalnoj i lokalnoj razini.

Izraženo je zadovoljstvo dobrim radom središnjice i rastom rejtinga po kojemu je Živi zid trenutno druga stranka po snazi sa trendom daljnjeg uspona. Živi zid je uputio u proceduru brojne zakone, među kojima se ističu zakoni o zajamčenoj minimalnoj mirovini od 3200 kuna, nacionalnoj naknadi za starost, o agencijama za naplatu potraživanja, a ovih dana stranka će dovršiti i vlastitu verziju Ovršnoga zakona.

Uspostavljeni su i međunarodni kontakti, a raspravljalo se i o predstojećim europarlamentarnim izborima gdje se očekuje kvalitetan rezultat. U Međimurju su aktivnosti deset vijećnika Živoga zida ocijenjene dobrim, kao i rad cjelokupnog članstva koje sudjeluje u brojnim događanjima, najčešće humanitarnog karaktera i u svrhu zaštite obespravljenih.

Na dnevnoj bazi Živome zidu pristupaju novi članovi, a osobito je važno da se širi baza i u donjem Međimurju, gdje je do sada bilo nešto manje aktivnosti. Dogovorene su akcije za naredni period i prodiskutirana neka pitanja očitih nepravdi s kojima se građani svakodnevno suočavaju.

Živi zid Međimurja je u samo tri i pol godine djelovanja postao nezaobilazna činjenica na političkoj sceni, a njihov konačni cilj je participirati u vlasti. Skupštinu je vodio saborski zastupnik Branimir Bunjac, a bio je prisutan i glavni tajnik stranke Tihomir Lukanić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije