Vijesti / Politika
Politika
Ivica Baksa: 'Uđimo hrabro u novu godinu, bit će takva za kakvu se sami izborimo'

novogodišnja čestitka

Ivica Baksa: 'Uđimo hrabro u novu godinu, bit će takva za kakvu se sami izborimo'

Predsjednik NS Reformisti Međimurske županije, Ivica Baksa uputio je čestitku svim Međimurkama i Međimurcima. Donosimo je u nastavku

- Poštovani žitelji Međimurja, na samom smo kraju 2018. godine. Bila je to složena godina, puna teškoća i izazova, ali i uspjeha koji nam daju nadu da će svima biti bolje. 

Ovu je godinu obilježilo nekoliko važnih događaja za naš kraj, a posebno me veseli što smo, kao članovi Narodne stranke Reformisti Međimurske županije i ja osobno kao predsjednik županijske organizacije, pokrenuli nekoliko inicijativa koje su prerasle u odlične projekte. Na tom tragu odlučni smo i u nadolazećoj godini dati svoj puni doprinos u realizaciji programa koji će značajno pridonijeti dobrobiti žitelja našeg lijepog Međimurja. 

Dužnost koju su mi povjerili moji kolege prihvatio sam ozbiljno i odgovorno, želeći da svojim djelovanjem učinimo što više na dobrobit svih Međimuraca. Uvjeren sam da smo u protekloj godini dali značajan doprinos razvoju našeg kraja te time ispunili očekivanja žitelja Međimurja.

Godina pred nama neće biti laka, gospodarska kriza je duboka, društvena kriza također. Bit će to godina izazova, ali uvjeren sam da ćemo na njih znati odgovoriti u najboljem interesu naših sugrađana.

Stoga uđimo hrabro u novu godinu, jer ona će u mnogome biti upravo takva za kakvu se sami izborimo. Iskreno vjerujem da zajedničkim naporima, dobrom voljom i tolerancijom u novoj godini možemo ostvariti rezultate koji će nam svima donijeti nove uspjehe i zadovoljstvo.

Svima vama, drage Međimurke i Međimurci, od srca želim sretnu novu 2019. godinu s puno zdravlja, sklada u obitelji i poslovnih uspjeha! - poručio je Ivica Baksa.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!