DRUŽENJE U NEDELIŠĆU

PLAKETE ZA GODINE Kotoripčani na druženju međimurskih SDP-ovaca

Među najdugovječnije članove kotoripske OO SDP-a spadaju Ljubomir Grgec, Slavko Marđetko i Dragutin Dolenčić.

Neka se ne uvrijede članovi ostalih međimurskih organizacija SDP-a, ali u petak 28. prosinca u dvorani MESAP u Nedelišću na godišnjem druženju članstva najbrojniji su bili oni iz kotoripske općinske organizacije koji su u Nedelišće doputovali autobusom.

Bilo je tu onih koji su netom navršili 20 godina, ali i onih koji su dobrano zašli u osmo desetljeće života. I ako je s druženja izostao njihov prvi čovjek Roberto Ujlaki, njih  nije spriječilo pokazati odanost stranci, njenim ciljevima i zadacima. Konačno, kako su rekli, oni socijaldemokraciju žive, provode je u Kotoribi, sredini koja postaje sve poželjnije mjesto za čovjekov živi, a bez nametanja posebne ideologije.

Svečarski trenutak za njih je bio kada su iz ruke prvih ljudi državnog i županijskog SDP-a, Davora Bernardića i Mladena Novaka, primili plaktete srebrnog i zlatnog sjaja, a za višegodišnju odanost stranci.

Zlatne plakete su dobili oni koji su stranci vjerni 15 i više godina. Ove godine su to bili: Ljubomir Grgec, Slavko Marđetko i Dragutin Dolenčić, dok su dobitnici srebrnih plaketa za vjernost stranci 10 i više godina bili: Vesnica  Pongrac, Nenad Vuk , Stanislav Kostanjević i Ivan Hertelendi

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije