Vijesti / Politika
Politika
Održana sjednica Općinskog vijeća u Svetom Martinu na Muri
S.Mesarić

Sveti Martin na Muri

Održana sjednica Općinskog vijeća u Svetom Martinu na Muri

Općinski načelnik profesor Dražen Crnčec u Ministarstvu turizma potpisao Ugovor o izgradnji II. faze Skelarske kuće, kojim ministarstvu općini i turističkoj zajednici dodjeljuje 238.000 kuna

Općinsko vijeće Sveti Martin na Muri, održalo je svoju posljednju ovogodišnju, a 14. po redu sjednicu na kojem su prihvaćene Izmjene i dopune općinskog proračuna za 2018. godinu.

Rebalansom, proračun je s planiranih 7.611.966 kuna utvrđen na konačni iznos od 7.724.311 kuna, odnosno uvećan je za 112.345 kuna. Općinski načelnik profesor Dražen Crnčec, vijećnike je izvijestio, kako je u Zagrebu u Ministarstvu turizma potpisao Ugovor o izgradnji II. faze Skelarske kuće, kojim ministarstvu općini i turističkoj zajednici dodjeljuje 238.000 kuna.

Ove kune uslijedile su nakon što je u potpunosti i kvalitetno odrađena I. faza izgradnje Skelarske hiže, koja se nalazi na lokaciji negdašnje kele i kod mosta preko rijeke Mure u Svetom Matinu na Muri.

Vijećnici, te načelnik, donačelnik Martin Srša i ostali nazočni kupicom vina, nazdravili su ovoj, po svemu uspješnoj i obećavajućoj 2019. godini.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!