Vijesti / Politika
Politika
PRIJEDLOG NA SKUPŠTINI MDS traži vraćanje šaltera Elektre u Čakovec
M.Ž.

SA ŽUPANIJSKE GOVORNICE

PRIJEDLOG NA SKUPŠTINI MDS traži vraćanje šaltera Elektre u Čakovec

Županijski vijećnik MDS-a Željko Pavlic zatražio je pomoć za građane Međimurja kada su u pitanju usluge HEP-a u Čakovcu.

Na današnjoj (četvrtak, 13. prosinac) 10. sjednici Skupštine Međimurske županije, u okviru aktualnog sata, je vijećnik MDS-a Željko Pavlic upozorio na činjenicu da su od prosinca 2017. godine, kada je došlo je do promjene u pružanju usluga korisnicima Hrvatske elektroprivrede, građani Međimurske županije zakinuti za mogućnost da, za razliku od građana Zagreba, plaćaju svoje račune, postavljaju upite i reklamacije, izravno na šalteru HEP-a u Čakovcu, dok na primjer to i dalje mogu kod Međimurje plina i Međimurskih voda.

Umjesto toga upute i reklamacije u vezi s računima kupci HEP-Elektre koji pripadaju Distribucijskom području Čakovec, mogu uputiti osobno na šaltere Regionalnog centra HEP Elektre, ali u u Zagrebu, Gundulićeva 32, ili poštom (dopisom) na adresu HEP Elektra d.o.o. Zagreb ili na besplatni telefon i na adresu elektroničke pošte!?

- Iz ovoga je vidljivo da su brojni građani Međimurja u podređenom položaju i imaju poteškoće u ostvarenju svojih potrošačkih prava, iako plaćaju, i to najredovitije u državi, istu cijenu struje kao i ostali - podvukao je Pavlic. 

Vijećnik je predložio županu da zatraži od HEP-a da otvaranjem šaltera u Čakovcu  ostvari mogućnost da građani Međimurja mogu izravno, najbrže i najjeftinije, rješavati svoje probleme, a sve za poslove s HEP-om, kao što to mogu raditi građani Grada Zagreba. 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!