REFORMISTI U VRTIĆU

Sveti Nikola s Reformistima posjetio leptiriće u Zebancu

Ravnateljica Dječje mašte Grozdana Žagar zahvalila je Reformistima na posjeti i poklonima

Članovi više organizacija međimurskih Reformista u srijedu su priredili slatko iznenađenje mališanima iz Dječjeg vrtića Leptirići u Zebancu. Doveli su im u posjetu uvijek dragog gosta Svetog Nikolu, kojem su polaznici vrtića priredili prigodni program uz pjesmu i ples. Potpredsjednik međimurskih Reformista i načelnik Općine Selnica Ervin Vičević osigurao je slatke poklone djeci iz vrtića i rekao kako nam briga o najmlađima svima treba biti prioritet.

S njim se složio i predsjednik županijske organizacije Reformista Ivica Baksa, posebno pohvalivši na velikom trudu sve zaposlenike Dječjeg vrtića Dječja mašta Čakovec, u čijem sastavu djeluje područni objekt u Zebancu kojeg pohađa 44 mališana. Ravnateljica Dječje mašte Grozdana Žagar zahvalila je Reformistima na posjeti i poklonima, istaknuvši kako se u njihovim predškolskim ustanovama trude odgajati tolerantnu i multikulturalnu djecu.

Veselom druženju pridružili su se i potpredsjednica međimurske organizacije stranke Tanja Trojko, tajnica županijske organizacije Alenka Sabol, prvi čovjek čakovečkih reformista Radovan Kavran, a osobitu pohvalu za sjajnu komunikaciju s mališanima zaslužuje predsjednik Reformista Nedelišća Dražen Horvat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije