MALA SUBOTICA

SEMAFORI KOD ‘MANDLINA’ Inicijativa predsjednika međimurskih Reformista urodila plodom

'Inicijative za poboljšanjem uvjeta na cestama u Pribislavcu i Maloj Subotici, koje je proljetos pokrenuo predsjednik međimurskih Reformista Ivica Baksa, dale su konkretne rezultate'

U našu redakciju s priopćenjem za javnost javili su se međimurski Reformisti. Njihovo priopćenje prenosimo u nastavku.

‘Inicijative za poboljšanjem uvjeta na cestama u Pribislavcu i Maloj Subotici, koje je proljetos pokrenuo predsjednik međimurskih Reformista Ivica Baksa, dale su konkretne rezultate. Podsjetimo, Baksa je na sjednici Županijske skupštine krajem ožujka zatražio da su ubrzaju radovi na uređenju ceste kroz Pribislavec.

Temeljem njegovog upita, radovi na uređenju prometnice kroz središte naselja započeli su već sredinom travnja i završili početkom svibnja, da bi se kasnije nastavili i na dionici do izlaska iz samog naselja. Krajem svibnja, Baksa je ponovno pred skupštinarima zatražio hitno rješavanje kritične situacije na križanju državne i županijske ceste u Maloj Subotici, gdje se dešavao veliki broj prometnih nesreća s teškim posljedicama.

Nakon što se ovih dana i osobno uvjerio da su radovi privedeni kraju, prvi čovjek međimurskih Reformista izrazio je zadovoljstvo što je razina sigurnosti na toj “crnoj točki” podignuta na znato viši nivo.

“Međimurju su kontinuirano potrebna povećana ulaganja u prometnu infrastrukturu, jer tranzit kroz našu županiju neprestano raste. Zbog toga je svim sudionicima prometa potrebno osigurati adekvatne uvjete, ali prije svega misliti na njihovu sigurnost”, zaključio je Baksa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije