Vijesti / Politika
Politika
Luka Klekar i dalje na čelu Mladeži HDZ-a u općini Nedelišće
HDZ Nedelišće

IZBORNA SKUPŠTINA

Luka Klekar i dalje na čelu Mladeži HDZ-a u općini Nedelišće

21-godišnji student Međunarodnih odnosa i diplomacije ističe kako se u općini ništa ne mijenja na bolje te se i dalje zanemaruju pitanja mladih


Ove nedjelje, 4. studenog, održala se izborna skupština Mladeži HDZ-a u općini Nedelišće. Po drugi put za predsjednika jednoglasno je izabran Luka Klekar.

21-godišnji student Međunarodnih odnosa i diplomacije ističe kako se u općini ništa ne mijenja na bolje te se i dalje zanemaruju pitanja mladih, kako pritužbe o kašnjenju donošenja odluka o stipendijama pa sve do organizacije kulturnih događaja koji bi udružili mlade i okupili ih na više druženja i razmjena životnih iskustava na bilo kojem području. 

Novoizabrani predsjednik isto tako navodi kako je teško naći mlade ljude koji bi surađivali s njim i njegovom mladeži samo zato jer mladi vide negativnu stranu u tome zbog općenite slike političke scene na javnoj sceni. Kaže kako ne vidi razlog zašto bi se trebalo etiketirati te da bi želio vidjeti želju i volju mladih da promjene okolinu u kojoj žive na bolje te ukoliko se dovoljno mladih odazove na njegov poziv garantira kako će se pobrinuti da se glas mladih u općini čuje.

Osim predsjednika tamošnja izborna skupština odabrala je i općinski odbor te su njegovi novi članovi: Simona Srnec, Robert Oreški, Ivana Tkalec, Matija Žugec i Dajana Šteković. Skupštinu je predvodio predsjednik MDHZ-a Međimurske županije Matija Žugec, a kao gosti bili su prisutni v.d. HDZ-a općine Nedelišće, Ivan Klekar te članovi županijskog odbora MHDZ-a.
 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!