MEĐIMURSKI REFORMISTI

Reformisti dobili organizaciju u Goričanu, predsjednica Valentina Pintarić

Osnivanjem organizacije u Goričanu broj gradskih i općinskih organizacija stranke u Međimurju popeo se na 14, s otprilike 700 članova, a najavljeno je i skoro osnivanje ogranaka u Domašincu i Podturnu

Proteklog petka osnovana je još jedna organizacija međimurskih Reformista. Nova je organizacija utemeljena u Goričanu, a za predsjednicu je izabrana Valentina Pintarić. Povjerenje za dužnost potpredsjednika je dobio Zdravko Pintarić, dok su u Predsjedništvo izabrani Valentina Bermanec, Marija Pintarić i Robert Bergovec.

Zahvaljujući na ukazanom povjerenju nova je predsjednica navela konkretne projekte za čiju će se realizaciju Reformisti u Goričanu zauzimati u interesu svih žitelja, a posebno mladih. Predsjednik Narodne stranke – Reformisti Međimurske županije Ivica Baksa izrazio je zadovoljstvo kontinuiranim rastom stranke u Međimurju, rekavši da i izbor vodstva u Goričanu pokazuje koliko je Reformistima u stranačkom radu važan doprinos mladih i žena.

Osnivanjem organizacije u Goričanu broj gradskih i općinskih organizacija stranke u Međimurju popeo se na 14, s otprilike 700 članova, a najavljeno je i skoro osnivanje ogranaka u Domašincu i Podturnu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije