SLUČAJ BUNJAC - VIKRET

Branimir Bunjac odlučio povući tužbu protiv Davora Vikreta – ne želi ni novac ni ispriku

'U tom trenutku imao sam u džepu sigurnih 50 tisuća kuna, ali gledajući beskičmenjaštvo toga "heroja ulice", jakog samo za svojim računalom, a u stvarnosti kukavicu, odlučio sam odbiti ispriku i u cijelosti povući tužbu'

Saborski zastupnik Živog zida Branimir Bunjac podigao je tužbu zbog klevete protiv Davora Vikreta iz Čakovca koji ga je na Facebooku vrlo ružno izvrijeđao. Bunjac je u srijedu na svom Facebooku objavio kako odustaje od tužbe – ne želi ni novac ni ispriku.

>> ŽIVI ZID želi ukinuti klevetu, a Branimir Bunjac diže tužbe

‘Otkad sam se počeo baviti politikom izazvao sam brojne suparnike na borbu, a jedan od njih je i čakovečki MOST-ovac Davor Vikert. Na izborima 2016. u mojoj 3 izbornoj jedinici ja sam ušao u sabor, a Vikert ne. 

U nemogućnosti da sportski prihvati poraz Vikert me počeo napadati na društvenim mrežama gotovo danonoćno, a kada je vidio da ga u potpunosti ignoriram, onda je počeo s uvredama na osobnoj razini, vulgarnostima, iznoseći pritom i otvorene laži. 
U jednom trenutku sam mu poslao tužbu za klevetu uz odštetni zahtjev za 50 tisuća kuna pa neka dokaže to što je rekao. 

Odmah potom Vikert me počeo zvati na “kave” da se “dogovorimo”, odjednom “med i mlijeko”. Danas je bilo ročište, ponovno se Vikert kao došao pozdraviti sa mnom, da bi potom na sudu priznao da je napisao što je napisao i izjavio da se spreman ispričati. 

U tom trenutku imao sam u džepu sigurnih 50 tisuća kuna, ali gledajući beskičmenjaštvo toga “heroja ulice”, jakog samo za svojim računalom, a u stvarnosti kukavicu, odlučio sam odbiti ispriku i u cijelosti povući tužbu. Ne treba mi isprika toga čovjeka, ni novci, bolje njega i slične njemu ostaviti da žive sa svojim prostotama i zlobom. To mu je ujedno i najveća kazna.’, napisao je Bunjac.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije