Vijesti / Politika
Politika
PREDSJEDNIŠTVO HDZ MŽ 'Ponosni smo na našeg Darka Horvata'

PREDSJEDNIŠTVO HDZ MŽ 'Ponosni smo na našeg Darka Horvata'

Iako je prošlo gotovo već tjedan dana otkako je Darko Horvat imenovan za ministra gospodarstva u Vladi Republike Hrvatske, telefon u stranačkim prostorijama HDZ-a u Čakovcu još uvijek zvoni zbog čestitara.

Više nego je to uobičajeno, u čakovečko Tajništvo sada navrati i više građana, ne samo članova stranke. Članovi, pak, poručuju kako trebamo biti ponosni!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prvom redu što imamo Međimurca u Vladi, a zatim i što je predsjednik međimurskog HDZ-a. Članovi Predsjedništva ŽO HDZ Međimurja stoga ovim putem još jednom ističu kako je napokon prepoznat rad HDZ-a u Međimurju, to više jer jedan glas za ovu stranku u Međimurju, znači puno više doli jedan glas u krajevima poput Slavonije ili Dalmacije. Potvrda je to i nagrada, ako se može tako reći, i samom Međimurju!

- Ponosni smo na našeg Darka koji će znati opravdati povjerenje dano mu od strane premijera Andreja Plenkovića, te smo sigurni da će se naš Darko i dalje boriti, uz one na hrvatskoj razini, za realizaciju brojnih projekata u Međimurju, kao što je to, uostalom, i do sada činio, bez obzira na kojoj odgovornoj funkciji bio! – ističu u Predsjedništvu međimurskog HDZ-a.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!