Vijesti / Politika
Politika
FOTO Dani Općine Podturen - svečana sjednica uz pjesmu i ples

FOTO Dani Općine Podturen - svečana sjednica uz pjesmu i ples

Svečanu sjednica je otvorila predsjednica Općinskog vijeća Mirjana Murk, dok se prisutnima obratio i načelnik općine Perica Hajdarović.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oni su pozdravili goste i prisutne te ih upoznali s radom općine od posljednjih lokalnih izbora te naveli sve važne ostvarene projekte, kao i one koji slijede u skoroj budućnosti.

Počelo je himnom koju je odsvirala Limena glazba Podturen, a nastupili su i članovi KUD-a Podturen s pjesmama Snočkaj sam se šetal i Marica se po Čakovcu šetala.

Nastupili su i najmlađi, mališani Dječjeg vrtića Mišići i Tratinčice koji su svojim slatkim nastupom oduševili brojnu publiku. Predstavili su se i Kulturno umjetničko društvo Mura Novakovec s pjesmama Kad već u trudnu jesen i Lijepo je gledati, te Udruga za promicanje kvalitete života Turen s pjesmama Vjeruj u ljubav i Rijeka Mura tiho šumila. 

Na kraju je Nevenka Zrna u ime novoosnovane udruge slobodnih umjetnika Mura Podturen predala načelniku Perici Hajdaroviću umjetnički izrađeni grb općine Podturen kao zahvalu za pomoć koje im je pružio kod osnivanje udruge.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!