FOTO Općina Domašinec proslavila 25 godina postojanja

U nedjelju, 3. lipnja 2018. Općina Domašinec proslavila je svoj dan, a ujedno i 25 godina postojanja. Svečanost obilježavnja započela je polaganjem vijenaca kod spomenika palom branitelju Ljubomiru Jalšovcu.

Nakon toga, u Domu kulture održana je svečana sjednica Općinskog vijeća u sklopu koje su sudjelovali učenici OŠ Domašinec pod vodstvom učiteljice Sneženke Jankaš, Marija Novak sa svojim recitacijama te Puhački orkestar Općine Domašinec. Kroz program svečane sjednice prisutne je vodila Mateja Gošćiej.

Samu sjednicu otvorio je predsjednik Općinskog vijeća Općine Domašinec Goran Koren, koji se u svojem obraćanju zahvalio bivšim vijećnicima, koji su dali svoj doprinos u radu Vijeća od njegovog prvog konstituiranja 17. travnja 1993. godine. Također je ukratko iznio nekoliko činjenica o radu trenutnog saziva OV-a, te svima zaželio sreću u daljnjem radu.

Načelnik Općine Mario Tomašek u svojem je govoru napomenuo da će se u Općini i dalje raditi racionalno kao što se to radilo i do sada. Osvrnuo se i na činjenicu da je NK Dinamo potpisao ugovor o ulaganju u sportske građevine, na rad udruga i ukratko na stvari koje očekuju Općinu.

Prisutnima se obratio i župan Međimurske županije Matija Posavec, rekavši da Općina u Županiji ima partnera za svaku situaciju, pohvalio je činjenicu da je na proslavi bilo 9 načelnika prijateljskih općina, što je znak da postoji međusobna suradnja, te da tako treba nastaviti.

Od gostiju još bili prisutni zamjenik gradonačelnika Grada Preloga Zdravko Kvakan, saborska zastupnica Bernarda Topolko, načelnik policijske postaje Prelog Zdravko Kolarić te ravnateljica OŠ Domašinec Martina Kivač.

Posebno ćemo spomenuti i članice Udruge žena Potočnica Domašinec, koje su obučene u narodnu nošnju dočekivale goste, a za vrijeme programa svojim prisustvom uz pozornicu dodale poseban ugođaj samooj svečanosti.

Nakon sjednice, druženje se natavilo pod šatorom, na igralištu NK Dinama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije