Vijesti / Politika
Politika
MARIO MEDVED 'Zajedno biramo promjene u međimurskom SDP-u'

MARIO MEDVED 'Zajedno biramo promjene u međimurskom SDP-u'

Zahuktavaju se izbori za međimurski SDP. Jedan od kandidata je i Mario Medved koji je danas, kako doznajemo iz njegovog stožera, skupio većinu organizacija koje ga podržavaju i kreće u kampanju.

- Na današnjem neformalnom sastanku iskazano je nezadovoljstvo trenutnim vođenjem županijske organizacije te većina organizacija željno iščekuje promjene - javljaju iz stožera.

Na svojem Facebooku Mario Medved je kratko objavio tekst o današnjem susretu.

- SDP ponovno mora postati stranka koja uključuje, a ne isključuje. U osmišljavanje stranačkih politika treba se uključiti cjelokupno članstvo, jer svatko može i mora dati svoj doprinos. Stranka mora biti aktivnija iznutra, slušati što članstvo razmišlja i želi. Upravo o tim temama smo pričali danas na zajedničkoj kavi.

Zahvaljujem se svima koji mi pružaju podršku za bolji i pravedniji SDP Međimurske županije te sam siguran da će nas do unutarstranačkih izbora biti sve više, jer SDP treba postati stranka koja okuplja, predvodi, inicira i provodi, a to možemo samo zajedno ostvariti. SDP treba vratiti biračima i socijaldemokracij - napisao je Medved.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!