Željko Pavlic kandidat za načelnika, Željko Strbad za zamjenika

Željko Pavlic kandidat za načelnika, Željko Strbad za zamjenika

Još uvijek aktualna vladajuća koalicija u Općini Sveta Marija MDS-HNS-SDP-HSU i na svibanjske će lokalne izbore zajedno. U srijedu 17. travnja predsjednici općinskih organizacija potpisali su sporazum o zajedničkom izlasku na izbore.

Pozdravljajući prisutne načelnik Dean Hunjadi (SDP) naglasio je kako se uspješna suradnja nastavlja što je jasna poruka da se dobro radilo u proteklom mandatu. Istaknuo je da su to dokazali jer su uspjeli općinu izvući iz dubioza što su naslijedili od prethodne vlasti.

Tom su prilikom predstavljeni kandidati za izvršne funkcije. Njihov kandidat za načelnika je Željko Pavlic (51) iz MDS-a, dosadašnji županijski vijećnik koji je u tri mandata bio i saborski zastupnik. Za zamjenika načelnika istaknut je aktualni Hunjadijev zamjenik Željko Strbad (37) iz HNS-a.

Predstavljajući program Pavlic je rekao kako su postavljeni solidni temelji za uspješan daljnji rad. Kroz četverogodišnji mandat u planu imaju završetak izgradnje sportske dvorane i Gospodarske zone Buzovica.

Najavljuju početak izgradnje kanalizacije, otkup stare škole putem EU fondova, izgradnju turističko – rekreacijskog centra, formiranje poduzetničkog inkubatora, daljnji razvoj komunalnog programa te pokretanje pitanja oko devastirane željezničke stanice u Donjem Mihaljevcu.

Isto tako provodit će snažnu socijalnu politiku od vrtićke dobi, preko školaraca do umirovljenika te nadalje pomagati rad svih općinskih udruga. – Naša obećanja su realna bez prevelikih obećanja. Na nama je da se potrudimo i ostvarimo ih- poručio je Pavlic. Željko Strbad je uvjeren u pobjedu na lokalnim izborima te očekuje 7 ili 8 vijećničkih mandata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije