Poruka HDZ-a iz Preloga: “Idemo po šest mandata!”

>> Poruka HDZ-a iz Preloga: “Idemo po šest mandata!”

– Mi nismo crvena regija kako nas neki vole prikazivati. Možda jesmo drugačiji od ostalog dijela Hrvatske ali samo po tome što smo skromni i ponizni, ne bunimo se previše, a domoljubno hrvatsko srce itekako kuca u svakom od nas – istaknuo je na klauzuri HDZ-a za donje Međimurje u Prelogu, zamjenik koordinatora HDZ-ovog stožera za III. izbornu jedinicu, Darko Horvat.

Prvi čovjek međimurskog HDZ-a podsjetio je kako su se na prošlim parlamentarnim izborima gotovo sve stranke ujedinile protiv HDZ-a.

– Htjeli su nas satrti, no, nisu uspjeli jer naša je stranka rasla iz dana u dan i upravo nam to daje za pravo da sada zazivamo pobjedu. Idemo po šest mandata! – odlučan je bio D. Horvat izazvavši ovacije nazočnih u preloškom Domu kulture.

Koordinator Stožera za III. izbornu jedinicu, Žarko Tušek, voditelj Stožera III. izborne jedinice, Zdravko Tušek i voditelj Izbornog stožera HDZ-a za Međimursku županiju, Matija Žugec, govorili su o tehničkom i organizacijskom dijelu kampanje.

Svoje viđenje dosadašnjih rezultata, te željenih na skorašnjim parlamentarnim, iznijeli su uz domaćina gradonačelnika Ljubomira Kolareka, predsjednici osam općinskih organizacija koje spadaju u donje Međimurje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije