Sinčić u Čakovcu: Živi zid neće koalirati s nijednom strankom

U Čakovcu je održana novinarska konferencija Živoga zida na kojoj je bio prisutan supredsjednik Ivan Vilibor Sinčić. Stranka je započela intenzivne pripreme za parlamentarne izbore koji će uskoro uslijediti.

U 3. izbornoj jedinici kampanju će prije svega odraditi članovi Međimurske, Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije kojih u ovom trenutku ima oko 800. Novi članovi svakodnevno pristižu, a očekuje se i pomoć simpatizera i volontera. Radi bolje organizacije kampanje imenovani su koordinatori za svaku županiju: Dario Horvat za Međimursku, Marko Kesteli za Varaždinsku i Zdravko Rafajec za Krapinsko-zagorsku.

Glavni koordinator za 3. izbornu jedinicu je Branimir Bunjac iz Čakovca. U Čakovcu će uskoro biti formiran izborni stožer 3. izborne jedinice, a u planu je osnivanje i nekoliko podstožera prema potrebama i mogućnostima. U stožeru će biti organizirana dežurstva, a vrata stožera će biti otvorena i za građane. Sljedećih tjedana u planu su brojne akcije izlaska na teren i upoznavanja birača s programom Živoga zida.

Tu je i nezaobilazni internet, a posebno Facebook. Glavna Facebook stranica Živoga zida ima već više od 94 tisuće članova, a postoje i zasebne vrlo dobro posjećene županijske stranice. Ključni elementi programa Živoga zida su monetarna reforma, revizija pretvorbe i privatizacije, lustracija korumpiranoga kadra, prestanak vanjskoga zaduživanja, pokretanje proizvodnje, otvaranje radnih mjesta, povećanje izvoza i smanjenje uvoza, porezna reforma, oživljavanje hrvatskoga sela.

Ivan Vilibor Sinčić naglasio je da Živi zid neće koalirati s nijednom strankom, i neće se prodavati nikome u “ime naroda”, već će svojim programom utjecati i mijenjati svijest građana ove države iz koje mladi odlaze u svijet.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije