Više od 500 članova i simpatizera SDP-a na druženju u Nedelišću

>> FOTO: Više od 500 članova i simpatizera SDP-a na druženju u Nedelišću

Više od 500 članova i simpatizera međimurskog SDP-a u subotu, 26. prosinca sudjelovalo je na tradicionalnom stranačkom druženju povodom završetka godine, održanom u dvorani MESAP-a u Nedelišću.

Ovu je prigodu predsjednik SDP-a Međimurske županije Mladen Novak iskoristio kako bi zahvalio članovima na angažmanu uloženom u predsjedničke i parlamentarne izbore što je, u Međimurju, rezultiralo najvišim postotkom koji su stranka i lijeva koalicija ostvarili u Hrvatskoj.

Iako će analiza učinjenog uslijediti na konvenciji početkom veljače, Novak smatra da zbog ostvarenih rezultata SDP i na nacionalnoj razini mora značajnije uvažavati način rada i model djelovanja međimurske organizacije. Ujedno je izrazio i veliku zahvalnost biračima na ukazanom povjerenju, rekavši da ga stranka želi opravdati daljnjim konkretnim aktivnostima na ravnomjernom razvoju svih međimurskih sredina i povećanju standarda građana.

Kao i prethodnih godina međimurski SDP je na ovom druženju zahvalnicama te srebrnim i zlatnim plaketama odao priznanje onim članovima koji su svojom aktivnošću pridonijeli rezultatima stranke u posljednjih 10, 15 i više godina.

Nakon kratkog svečarskog dijela ugodno druženje je nastavljeno uz bogatu trpezu i dobru zabavu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije