Politički dužnosnici u Zagrebu ‘teški’ skoro 6 milijuna kuna

Već smo pisali o imovinskim karticama domaće, međimurske’ političke ‘elite’, a sad vam donosimo točne iznose njihove sveukupne imovine, dakle, pokretnina, nekretnina, godišnjih primanja, štednja i dionica.

Najviše tako posjeduje saborska zastupnica Dragica Zgrebec čija ukupna imovina iznosi 1.583.836,00 kuna, pri čemu se ističe štednja u iznosu od preko 870 tisuća kuna.

>>>Objavljena imovinska kartica saborske zastupnice Dragice Zgrebec

Tek nešto manje od nje posjeduje saborska zastupnica Štefanija Domjanović, vrijednost njezine imovine iznosi 1.556.246,00 kuna, a ono što iskače su nekretnine. Naime, njihova vrijedost je 1.215.000,00 kuna.

>>>Objavljena imovinska kartica saborske zastupnice Štefanije Damjanović

Na trećem mjestu nalazi se ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat čija je imovina procijenjena na 1.353.312,00 kune, a najveći dio uzima jedna nekretnina u vrijednosti od 1 milijun kuna.

>>>Objavljena imovinska kartica ministra poduzetništva Darka Horvata

Najmanje posjeduje glasnogovornica Vlade RH, Sunčana Glavak, čija imovina se procjenjuje na 544.048,00 kuna, a treba istaknuti kako one nekretnine ne posjeduje, a uz to ima i kreditno opterećenje u iznosu od 165.291,00 kunu.

>>>Objavljena imovinska kartica glasnogovornice Vlade – S. Glavak

No, usporedi li se to s varaždinskim zastupnikom Robertom Podolnjakom, saborskim zastupnikom, čija imovina iznosi 6.613.958,00 kuna, to i nisu preveliki iznosi.

A ako se usporede s imovinom Radimira Čačića iz 2012. godine (za ovu godinu još nije predao imovinsku karticu) oni su ‘siromašni’ jer njegova imovina prelazi preko 30 milijuna kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije