GRAD MURSKO SREDIŠĆE želi punionicu auto plina

Svoju 151. sjednicu u ponedjeljak je održao Stručni Kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće, a na njoj je odlučeno da stolariju na mrtvačnici na središćanskom groblju postavi tvrtka VNUK iz Vrhovljana po cijeni 8.906 kuna.

Firmi Autoprijevoz niskogradnja Žganec iz Murskog Središća Grad povjerava asfaltiranje parkirališta kod pekleničko-križovečkog groblja za što će se platiti 65.545 kuna. Istoj firmi Grad povjerava asfaltiranje pristupnog puta reciklažnog dvorišta za cijenu od 138.543,75 kuna.

Tvrtki Instal promet Kanižaj iz Čakovca, Grad povjerava izradu projektne dokumentacije za potrebe dobivanja građevinske dozvole i gradnju na Majuru u Štrukovcu, što će platiti 105.000 kuna.

Osnovnoj školi Mursko Središće Grad će kupiti traktorsku kosilicu plaćanjem 6.750 kuna, a razmotriti će zahtjev za čišćenje ventilacije u športskoj dvorani.

Zagrebačkoj INA-i Grad će uputiti zahtjev da na benzinskoj postaji u Murskom Središću postavi punionicu autoplina, jer navodno je to interes potrošača (čudno što nije u interesu INAe). Kolegij je primio na znanje nekoliko zahtjeva, očitovanja i zamolbi te donio program radova za naredno razdoblje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije