Vijesti / Politika
Politika
RADOVAN ZADRAVEC odgovara načelniku Ervinu Vićeviću

RADOVAN ZADRAVEC odgovara načelniku Ervinu Vićeviću

Predsjednik OO SDP-a Selnice i dosadašnji predsjednik Općinskog vijeća Općine Selnica te kandidat za općinskog načelnika Radovan Zadravec, kao odgovor na navode koje je iznio općinski načelnik Ervin Vičević, poslao je priopćenje koje prenismo u cijelosti.

'Kao što je poznato i njemu i mještanima Općine Selnica, nakon problema koji su postojali u radu Općine i koje smo zatekli prije četiri godine, s aktualnim načelnikom zajednički smo se uključili u njihovo rješavanje, aktivno sudjelujući u radu za boljitak Općine i dajući podršku svim konstruktivnim i konkretnim idejama i programima. Vjerujem da smo kao stranka i ja osobno, kao predsjednik Općinskog vijeća, svojim stavovima i radom u značajnoj mjeri pridonijeli svemu ostvarenom u protekle četiri godine.

Takvu našu suradnju željeli smo nastaviti i na ovim izborima, što smo i ponudili aktualnom načelniku. Međutim, s njegove strane nastavak suradnje nije prihvaćen, te smo kao koalicija SDP-HSU istakli svoje kandidate za izvršne funkcije, kao i listu kandidata za Općinsko vijeće, za koje smatramo da će u slijedećem mandatu voditi općinu u suradnji i na zadovoljstvo svih mještana Općine Selnica. Sama riječ izbori govori da mještanima treba dati mogućnost biranja, pa ćemo njima ostaviti da odluče i izaberu najbolje.

Sve ostale insinuacije i rekla-kazala informacije koje iznosite, proizvod su tračeva i naklapanja i zato na njih nemamo nikakvih komentara, jer se politikom bavimo ozbiljno i odgovorno, pa tako želimo i nastaviti.

Još jednom Vas podsjećam da smo uvijek spremni na suradnju sa svima koji žele dobro našim sumještanima čemu ovakve neutemeljene optužbe i neozbiljan način komunikacije sigurno ne idu u prilog.

Posebno nas žalosti Vaš pokušaj stvaranja lažne slike o navodnom sudjelovanju SDP-a Selnica u potpisivanju peticije o postavljanju lifta u školi. Tu fantomsku peticiju, koju nitko nije vidio, sasvim sigurno nije pokrenuo SDP, niti ju je potpisao bilo tko od naših članova. Osiguranje uvjeta za normalan rad škole i za učenike u potrebi ionako je obaveza osnivača.

I na kraju za Selnicu i njene mještane želimo samo najbolje, jer jedino zajedno možemo osigurati bolje uvjete života, veći standard i sretnije okruženje i bez obzira na izborne rezultate želimo pružiti ruku svima koji imaju slične poglede na budućnost naše Općine.'

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!