Vijesti / Politika
Politika
MURSKO SREDIŠĆE Grad će kupiti zamljište za Planinarsku kuću

MURSKO SREDIŠĆE Grad će kupiti zamljište za Planinarsku kuću

Održan je 161. stručni Kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće, na kojemu je između ostaloga odlučeno je da tvrtka 'Instal promet Kanižaj' iz Čakovca bude koordinator zaštite na radu i obavlja nadzor nad radovima na rekonstrukciji unutrašnjosti Centra za kulturu u Murskom Središću.

Za priredbu 'Dani Peklenica' kolegij je VMO-u Peklenica dodijelio 3.000 kuna, a Radio klubu 'Međimurje' za sufinanciranje sudjelovanja na europskom prvenstvu u Litvi dodjeljuje 12.000 kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Planinarskom društvu 'Bundek' iz Murskog Središća, grad će kupiti zemljište na kojoj će 'Bundeki' izgraditi Planinarsku kuću na Muri.

Gradonačelnik Dražen Srpak poziva poduzetnike, obrtnike i gospodarstvenike s područja grada da izlažu na MESAP-ovom 19. međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta, te prima na znanje Odluku o minimalnim standardima, kriterijima i mjerilima za financiranje materijalnih i financijskih rashoda Centra za socijalnu skrb i troškova ogrjeva korisnicima koji se griju na drva u 2017. godini.

Kolegij je usvojio Provedbeni plan provođenja preventivne i obvezatne dezinsekcije, dezinfekcije i deratizacije na području grada u ovoj godini, te odobrava postavljanje prometnog ogledala u Hlapičini na lokaciji Marof kod obitelji Katalenić i NK 'Plavi' iz Peklenice isplatu kapitalne donacije za sanaciju klupskih prostorija, uređenje igrališta i nabavku opreme.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!