VATROGASAC Damir Perhoč kandidat za načelnika Općine Vratišinec

Približavanjem lokalnih izbora u nedjelju, 21. svibnja svoju kandidaturu za načelnika Općine istaknuo je i Damir Perhoč, mještanin Općine Vratišinec. Upoznajte njegov program, njegovu ekipu koja želi Općini Vratišinec vratiti ponos, povjerenje i sve ono što zaslužuje kao jedna od manjih sredina prekrasnog Međimurja.

Pozivaju Vas na predstavljanje kandidata u četvrtak (18. svibnja) u Dom kulture Dr. Vinko Žganec s početkom od 17:30 sati kada su pripremili za sve mještane prigodni program mjerenja tlaka i šećera, a od 18:00 sati će se i svojim predstavljanjem i programom obratiti okupljenima.

Svoj dolazak su najavili i mnogi ugledni ljudi iz političkog i kulturnog djelokruga Međimurskog života. Već sljedećeg dana, u petak (19. svibanj) svoje predstavljanje će imati i u Društvenom domu Gornji Kraljevec također od 18:00 sati.

Damir je inače mladi tridesetdvogodišnjak koji živi u Vratišincu. Oženjen je i otac dvojice sinova. Po struci inženjer zaštite okoliša i profesionalni vatrogasac, a radi u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Čakovec.

Uz posao koji obavlja, još je i Urednik web portala ”Vatrogasaca Međimurja” i suradnik lista Međimurje. Ispred Međimurske županije imenovan je za pomoćnika glasnogovornika odnosa s javnošću za požare otvorenog prostora. Autor jedne, te koautor još triju monografija. Obnašao je mnoge dužnosti, od potpredsjednika FM SDP-a Općine, predsjednika Savjeta mladih općine Sv. Juraj na Bregu do predsjednika društvenih udruga i zapovjednika Dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Bio je član Mjesnog odbora Mali Mihaljevec, te ispred županije delegirani kao član školskog odbora OŠ Dr. Vinko Žganec – Vratišinec. U slobodno vrijeme bavi se programiranjem i fotografiranjem. A bio je i polaznik državnih natjecanja iz informatike, te u vatrogastvu kao natjecatelj, mentor i dva puta kao vatrogasni sudac. Njegove fotografije i tekstovi upotpunili su mnoge knjige i priručnike Hrvatske vatrogasne zajednice.

Općina Vratišinec zaslužuje više! Moto je njega kao kandidata za načelnika Općine Vratišinec, njegovog zamjenika Božidara Korbelj zajedno s nositeljicom liste Biserkom Tarandek. Ovo je ekipa u koju možete vjerovati i podržati promjene za Općinu isprepletene mladim i iskusnim kandidatima spremnim za novim pristupom rješavanju problema i ulaganju u budućnost Općine Vratišinec.

Kao jedan od prioriteta pred sebe su stavili:

– Saniranje dugove (analiza Općinskih financija, racionalizacija troškova, kandidirati projekte prema EU fondovima)
– Izgradnja kanalizacije – aglomeracija Mursko Središće, financiranje EU fondovima
– Izgradnja sportske dvorane, vrtića te omogućiti jednosmjensku nastavu
– Izgradnja pješačko – biciklističkih staza, povećati sigurnost na cestama na području Općine
– Sanacija Močile Gornji Kraljevec i uređenje okoliša
– Moderniziranje i proširenje javne rasvjete, te izgradnja dječjeg igrališta u ulici Brodec

Damir Perhoč će svoj posao načelnika Općine Vratišinec obavljati volonterski što je još samo jedan od pokazatelja da se želi i može puno učiniti za vlastitu sredinu u kojoj živi. Svoj program već predstavljaju na Facebook stranici pod nazivom ”Vratišinec zaslužuje više”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije