Vijesti / Politika
Politika
DRAŽEN SRPAK Hvala svima, danas je samo novi radni dan

DRAŽEN SRPAK Hvala svima, danas je samo novi radni dan

Dražen Srpak (HDZ) i u naredne četiri godine bit će gradonačelnik grada Mursko Središće. Na nedjeljnim loklanim izborima odnio je uvjerljivu pobjedu osvojivši 62,11 posto glasova. 

Dan nakon izbora obratio se građanima i biračima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

'Poštovane građanke i građani grada Mursko Središće, riječ HVALA izgovaramo u raznim prilikama. Ova ponovna prilika koju sam dobio od Vas da ponovo služim Vama i našem najsjevernijem gradu zaslužuje tu riječ. Od srca Vam svima HVALA.

U mandatu koji je završio zajedno s koalicijskim partnerima odrađeno je 25 miljuna kuna investicija i mnogi dugogodišnji problemi su uspješno riješeni, a grad je u mnogim segmentima promijenio svoje lice.

Bit ću kao i dosad gradonačelnik svih stanovnika i svih naselja koja čine naš grad. Čestitam svima koji su sudjelovali u ovoj političkoj utakmici na osvojenim glasovima i pozivam sve na suradnju.

ODGOVORNOST je na svima jer nas u ovom mandatu čekaju veliki projekti, a za njih nam treba mirno okružje, treba nam okružje suradnje na dobrobit svih stanovnika. Treba nam stabilnost kako bi se razvoj nesmetano nastavio. To je naša obveza. To je ono što žele građani, to je ono što vjerujem svi želimo.

Rezultat koji sam osobno postigao zajedno sa dr. Cmrečakom kao mojim zamjenikom, te rezultat za Gradsko vijeće je jako dobar, ali vidim ga samo kao novu priliku za služenje svim segmentima našeg grada. Trudit ću se kao i dosad. Želim zahvaliti mojim koalicijskim partnerima na doprinosu ovom uspjehu.

Danas je samo novi radni dan. Hvala na povjerenju!'

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!