FOTO Nove snage i novi planovi Općine Podturen

Tradicionalno na blagdan Tijelova, Općina Podturen proslavila je svoj dan, kada je tom prigodom održana i svečana sjednica u prepunoj sportskoj dvorani.

Istoj su se odazvali mještani svih naselja, uz posebnog gosta župana Međimurske županije Matiju Posavca, domaćina novoizabranog načelnika Općine Podturen Pericu Hajdarovića i predsjednicu Općinskog vijeća Mirjanu Murk, ali i načelnike Općine Belica Zvonimira Taradija, načelnika Općine Vratišinec Zdravka Mlinarića, načelnika Općine Dekanovec Ivana Hajdarovića, načelnika Općine Domašinec Marija Tomašeka i načelnika Općine Mala Subotica Valentina Škvorca.

Novi planovi Općine Podturen!

Najvažniji dan u godini za Podturen i naselja koja pripadaju općini – Celine, Ferketinec, Miklavec, Novakovec, Sivica i dakako Podturen, oplemenjen je govorima i planovima za budućnost ove naizgled male, ali projektima velike općine.

“Vrijeme je da se okrenemo budućnosti i novim projektima, Općina Podturen uz sve poteškoće koje vuče, ipak je ostvarila sve svoje strateške ciljeve. Sada želimo povećati kapitalne investicije, uložiti u mlade, doprinijeti razvoju naših udruga kojih imamo mnogo, te s kojima se ponosimo”, istaknuo je prilikom svog govora novi načelnik Hajdarović, dok je predsjednica Općinskog vijeća otvorila sjednicu riječima zahvale za podršku žitelja Općine Podturen, te poželjela ugodnu i produktivnu suradnju u budućnosti na dobrobit svih mještana.

Međimurski župan Posavec na početku svog obraćanja iskoristio je priliku kako bi svima čestitao dan Općine, ali i blagdan Tijelova, te istaknuo dosadašnju dobru suradnju Međimurske županije sa svim mještanima i općinskim čelnicima.

“Međimurska županija i dalje će nastaviti sa svim potporama, u okviru naših mogućnosti, u svim daljnjim planovima i aktivnostima koji su pred Podturnom. S novim načelnikom dogovorit ćemo provođenje svih naših projekata, a uz kraj ove, već smo krenuli s razgovorima za novu školsku godinu i sve ono što smo imali dosad, od osiguranih udžbenika do besplatnog prijevoza, za naše mlade i obitelji ide i dalje”, rekao je župan i čestitao na odlično pripremljenom programu te bogatstvu udruga koje općina posjeduje.

Spomenimo kako su u kulturno–umjetničkom djelu programa sudjelovali Limena glazba općine Podturen, KUD Podturen, KUD “Mura” Novakovec, Udruga žena Sivica, te Udruga za promicanje i kvalitete života “Turen” iz Podturna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije