Vijesti / Politika
Politika
OPĆINSKO VIJEĆE SELNICA Kocijan o komunalnim problemima

OPĆINSKO VIJEĆE SELNICA Kocijan o komunalnim problemima

Na Aktualnom satu 2. sjednice Općinskog vijeća Selnice, definitivno najaktivniji vijećnik, Mijo Kocijan, pitao je zašto nije dovezena zemlja za potrebe zaravnavanja terena kod dječjeg igrališta u Črnoj Mlaki, te zašto nije u ovom naselju uređen pristup površini na koju se dovozi sadržaj septičkih jama.

Isto tako Kocijan je ukazao na problem raslinja i granja koje smetaju prolaz poljskim i lokalnim putovima, poglavito u vrijeme žetvenih i drugih poljskih radova. Zatražio je intervenciju komunalnog redara, te upozorio na nedopušten izgled dječjeg igrališta kod Osnovne škole Selnica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kocijanu, vijećniku s najduljim stažom u Općinskom vijeće, odgovorio je načelnik općine Ervin Vičević, rekavši kako očito koncesionar ima određenih problema u radu, te će biti upozoren, a kada je u pitanju komunalni redar, on posla ima preko glave, stalno je u pokretu i upozorava vlasnike na neodržavanje svojih površina, a oni se uglavnom oglušuju na upozorenja.

Kada je u pitanju igralište kod škole, Vičević se složio kako ono ne izgleda dobro, a smatra kako to treba riješiti ravnateljica škole, pak će je on napismeno upozoriti na ovaj problem kako bi riješen bio barem do početka nove školske godine.  

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!