Vijesti / Politika
Politika
SDP ORGANIZIRA PREDAVANJE Branko Ostrički o koronarnoj bolesti i dijabetesu

SDP ORGANIZIRA PREDAVANJE Branko Ostrički o koronarnoj bolesti i dijabetesu

Savjet za zdravstvo SDP-a Međimurske županije povodom Svjetskog dana šećerne bolesti koji se svake godine obilježava 14. studenog, organizira mjerenje glukoze u krvi i krvnog tlaka, uz savjete medicinskog osoblja i stručno predavanje, u utorak 14. studenog 2017. g. u vremenu od 15:30 do 17:30 sati u zgradi Scheier u Čakovcu.

Predavanje na temu „Koronarna bolest i dijabetes“ održat će Branko Ostrički, dr.med., spec.interne medicine, supspec.kardiolog, iz Županijske bolnice Čakovec, od 16:30 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prevencija je prvi i najvažniji korak u očuvanju zdravlja. Sprječavanje, rano otkrivanje i ispravno liječenje šećerne bolesti smanjuju rizik od komplikacija šećerne bolesti, povišenog krvnog tlaka, srčanožilnih i drugih bolesti.

Redovitom kontrolom i odgovornim ponašanjem prema sebi i svojem zdravlju pridonosimo kvaliteti života pojedinca, njegove obitelji i društva u cjelini.

Liječnici i medicinsko osoblje bit će na raspolaganju za sva pitanja vezana uz očuvanje zdravlja i pravilnu prehranu i pomoći vam savjetima.

- Pridružite nam se u ovoj akciji i provjerite koliko ste zdravi. Naučite nešto novo o povezanosti srčanožilnih bolesti i dijebetesa (šećerne bolesti) - poručuju iz međimurskog SDP-a.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!