MLADEN NOVAK Svoju naknadu donirat ću humanitarne svrhe

U povodu novog koncepta rada županijske Skupštine u novoj godini i nekih odluka koje su izazvale pozornost javnosti, Mladen Novak, predsjednik županijske Skupštine, na današnjoj konferenciji za novinare govorio je o budućem načinu rada Skupštine te se osvrnuo se na odluku o povećanju naknada za rad u tijelima iste.

– Novim konceptom rada županijske Skupštine želim aktualne teme koje su od interesa za međimursku javnost staviti u fokus rada Skupštine. Supština ne smije kaskati za aktualnim temama poput afere s dovozom zagrebačkog opasnog kanalizacijskog mulja na plodne međimurske oranice i drugih tema od interesa za međimursku javnost, jer time ćemo, osim bolje informiranosti javnosti, pomoći izvršnoj vlasti na čelu sa županom u lakšem i bržem donošenju važnih odluka – rekao je Novak.

Naknada u humanitarne svrhe

– Svoju naknadu za rad predsjednika Skupštine koja iznosi 3.000,00 kuna planirao sam u potpunosti donirati humanitarnim udrugama sa područja Međimurske županije – naglasio je prvi čovjek međimurskog SDP-a.

Prvu naknadu usmjerit će kao donaciju od po 1.000,00 kuna za svaku. Istu će dobiti: Udruga za sindrom Down Međimurske županije, Udruga za autizam Pogled i Udruga oboljelih od leukemije i limfoma.

– Za svaki naredni mjesec, doniram tri udruge sa po 1.000,00 kuna prema dospjelim zamolbama humanitarnih udruga s područja Međimurske županije, a sve ću redovito i transparentno objaviti na Facebook stranicama SDP Međimurje – rekao je.

Županijski vijećnici iz kluba SDP-a oglasit će se narednog tjedna vezano za svoje naknade za rad u županijskoj Skupštini i svojim donacijama prema humanitarnim udrugama u Međimurskoj županiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije