Vijesti / Politika
Politika
IZBORNA Lea Naranđa na čelu Foruma mladih SDP-a Prelog

IZBORNA Lea Naranđa na čelu Foruma mladih SDP-a Prelog

Proteklog vikenda Forum mladih SDP-a Prelog održao je svoju izbornu konvenciju na kojoj je za novu predsjednicu izabrana Lea Naranđa iz Preloga. U novo rukovodstvo izabrani su i Petar Horvat za potpredsjednika te Sanela Horvatić i Dejan Purić za članove Gradskog odbora.

Nova predsjednica zahvalila je dosadašnjem predsjedniku Ivanu Šimunkoviću na odrađenih dva mandata te obećala puni angažman u promicanju socijaldemokracije i tolerancije među mladima u toj sredini.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izbornoj konvenciji mladih socijaldemokrata bio je nazočan potpredsjednik Gradske organizacije SDP-a i vijećnik Gradskog vijeća u Prelogu Nenad Igrec koji je uputio najbolje želje novom rukovodstvu uz još veće uključivanje forumaša u društveni i politički život grada.

Konvenciji su se odazvali i gosti iz općinskih organizacija Foruma mladih Donjeg Kraljevca, Pribislavca, Belice i Svetog Jurja na Bregu te se obratili prisutnima uz riječi podrške i pohvale.

Ovim putem Forum mladih SDP-a želi pozvati sve mlade od 16 do 30 godina starosti da im se pridruže te da oni budu ti koji žele napraviti nešto dobro danas za još bolje sutra.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!