Vijesti / Politika
Politika
MURSKO SREDIŠĆE Stranačko druženje HDZ-a, HNS-a, HDS-a i HSLS-a

MURSKO SREDIŠĆE Stranačko druženje HDZ-a, HNS-a, HDS-a i HSLS-a

Gradski odbor HDZ-a Mursko Središće u petak je, u prostorijama vatrogasnog doma u Murskom Središću, organizirao zajedničko druženje zajedno s koalicijskim partnerima - HNS, HDS i HSLS. Cilj takvih druženja, koja se organiziraju minimalno jednom godišnje, jest upoznavanje ljudi i razmjena njihovih mišljenja.

Ova koalicija je već dva mandata zajedno pa su članovi stranaka i vijećnici postali pravi prijatelji koji složno rade na boljitku za opće dobro.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Druženju su nazočili saborski zastupnik Darko Horvat, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Mursko Središće Dražen Srpak, predstavnik HSLS-a Zvonko Vrtarić, predstavnica HNS-a Ivana Maltarić i predstavnik HDS-a Jurica Mesarić.

Svi su oni srdačno pozdravili prisutne članove i simpatizere stranaka te istaknuli kako smatraju da se grad Mursko Središće razvija u pravom smjeru. Predsjednik Hrvatske demokršćanske stranke Miljenko Cmrečak bio je spriječen prisustvovati druženju zbog bolesti, dok se predsjednik Hrvatsko socijalno-liberalne stranke Josip Dobranić ispričao zbog službene odsutnosti u inozemstvu. 

Cilj takvih druženja jesu sloga i zajedništvo pa su se za samu organizaciju pobrinuli Rudolf Mesarić koji je pripremio ukusni bograč, Kristijan Antolović koji je donio svoje odlično vino, dok su članice Zajednice žena HDZ-a "Katarina Zrinski" ispekle kolače. 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!