GRAD MURSKO SREDIŠĆE Bivši direktor savjetnik gradonačelniku, psi na čipiranje

Na svojoj 26. sjednici, Stručni Kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće, između mnogih odluka donijeta i i ona o angažiranju Juraja Zadravca za savjetnika gradonačelniku Draženu Srpaku po pitanju poslova funkcioniranja, opremanja i stavljanja u punu funkciju komunalnog poduzeća Murkom te gospodarenja otpadom na području Grada Mursko Središće.

Naknada za spomenuti angažman odrediti će se i isplatiti ugovorom. Zadravec je odnedavno umirovljenik, a mnogo je godina bio direktor komunalnog poduzeća Murs Ekom iz Murskog Središća.

Kolegij je odlučio kako se od ponedjeljka 19. ožujka i od blagdana Svetog Josipa zaštitnika Hrvatske, kreće u kontrolu mikoročipiranja pasa na području grada, a nadzor će obaviti zamjenik gradonačelnika mr.sc. Miljenko Cmrečak skupa s gradskim Odsjekom za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove.

Nakon što se nadzor obaviti u Murskom Središću, ekipa kreće u Štrukovec. Dogradonačelnik Cmrečak će se pobrinuti glede rekonstruiranja Tri pila u središtu grada.

Odluka kolegija je i da se na šetnicu uz Muru, odnosno uz Centar za kulturu i užeg središta grada ugradi sustav video nadzora i sustav protuprovale, što će grad stajati 81.000 kuna.

Zbog potrebe u dvorani Centra za kulturu nabaviti, a potom i postaviti će se 35 novih stolica (sjedalica) za što će grad platiti 81.600 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije