HEROINA POLITIČKE SCENE Vladimira Palfi ušla u politiku bez ikakve podrške

Jučer (subota, 25. ožujka) je u Živom zidu održan skup na kojem je tema bila pripremama za prvi kongres Živoga zida koji će biti održan 29. travnja.

– Na kongresu ćemo predstaviti dorađeni program stranke i ljude kojim ga mislimo provesti – rekao nam je dr.sc. Branimir Bunjac, čelni čovjek Živog zida Međimurske županije i saborski zastupnik.

Snimljen je u društvu naše Međimurke Vladimire Palfi, supruge Ivan Vilibor Sinčić, predsjednika Živog zida, i hrvatskog saborskog zastupnika.

Dr.sc Bunjac je za kolegicu s fotografije kazao: – Vladimira je heroina jer je pokrenula otpor narušavanju suverenosti Hrvatske i sustavu dužničkoga ropstva i bila jedna od osnivača stranke koja je danas treća po snazi u Hrvatskoj s tendencijom rasta.

Ušla je u politiku bez društvenih veza i podrške krupnoga kapitala i što je važno istaknuti kao žena. Naime, u hrvatskoj politici žene imaju daleko teže uvjete za rad nego muškarci jer ih je relativno malo, a mediji su prema njima u pravilu maliciozniji nego prema muškarcima – rekao je jezgrovito dr.sc. Bunjac.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije