MURSKO SREDIŠĆE Sitničani će obvezatnim dragovoljnim radom počistiti naselje

Odlukom 27. stručnog Kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće, grad će ‘Udruzi uzgajivača Međimurskog konja’ sa 2.000 kuna pomoći u zaštiti ove drage domaće životinje.

Isto tako grad će Nezavisnom sindikatu djelatnika MUP-a uplatiti 1.400 kuna + PDV kako bi imao svoje mjesto u prigodnoj brošuri ovog sindikata.

A 1.500 kuna od grada će dobiti USR Mladost iz Vukosavljevice za organizaciju 24. hrvatskog festivala sportske rekreacije na selu.

Poduzetnicima s područja grada koji žele sudjelovati na MESAP-u u Nedelišću od 15. do 17. lipnja ove godine, grad će platiti jedan štand na sajmišnom prostoru, a zainteresirani poduzetnici se do 1. svibnja trebaju javiti Upravi grada, ili iskoristiti elektroničku prijavu.

Sa 500 kuna grad će pomoći održavanje BIMEPA, a volonterima i djelatnicima na punktu u Murskom Središću će besplatno dati osvježavajuće napitke.

Kolegi je prihvatio ponudu tvrtke Nord-ing iz Čakovca za izradu izvedbenih projekata za izgradnju novog dječjeg vrtića u Murskom Središću, u iznosu od 43.750 kuna.

Kolegij je podijelio zaduženja svojim odsjecima i njihovim voditeljima, a posebno je zanimljiv dat komunalnom redaru koji treba skupa s Miloradom Mihanovićem, predsjednikom VMO Sitnice, organizirati ili osmisliti organizaciju čišćenja naselja Sitnice uz obvezatan dobrovoljni rad mještana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije