OPĆINA DOMAŠINEC Programi javnih potreba, sportska dvorana, ‘Mura Regija’…

U četvrtak, 29. ožujka 2018. godine održana je 7. sjednica Općinskog vijeća, na kojoj su se uz redovne odluke i izvješća koje se moraju riješiti do kraja ožujka, kao što su godišnji izvještaj o izvršenju proračuna za prošlu godinu, programi javnih potreba, raspodjela rezultata poslovanja i slično, našle i 1. Izmjene i dopune proračuna za 2018. godinu, te od bitnijih stvari Odluka o izradi 1. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Domašinec i Odluka o priključenju Općine Domašinec Europskoj grupaciji za teritorijalnu suradnju “MURA REGIJA”.

Načelnik Općine Domašinec, podnio je i polugodišnje izvješće o radu za razdoblje srpanj – prosinac 2017. godine. Vijećnici su, vezano uz izvješće načelnika, iznjeli određene sugestije i prijedloge, kojima bi se pridonjelo još kvalitetnijem izvješću.

Vodila se i rasprava o situaciji u kojoj se trenutno Općina našla, po pitanju sportske dvorane.

Naime, projekt koji je NK “Dinamo” Domašinec kandidirao na mjeru 7.4.1, a u sklopu kojeg je i izgradnja dvorane sličnih dimenzija i karakteristika kao i dvorana koja je planirana od strane Općine, prihvaćen je na natječaju.

Budući da projekt sportske dvorane koji je kandidiran od strane Općine, nije prihvaćen, krenulo se u pregovore o drugim načinima kako izgraditi dvoranu u suradnji sa Međimurskom Županijom.

Tako se sad Općina našla u situaciji da bi se trebale graditi dvije sportske dvorane, pa se puno raspravljalo o toj temi.

Očito će trebati puno razgovarati i dogovarati, da se situacija u kojoj se Općina Domašinec našla, riješi na najbolji način za stanovnike Općine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije