ŽIVI ZID Brojna međimurska delegacija na Kongresu

U nedjelju, 29. travnja održan je prvi stranački Kongres Živoga zida u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Dvorana od 2000 mjesta bila je ispunjena do vrha, a na Kongresu su prezentirani dijelovi programa i ljudi koji su ga sposobni realizirati.

Cijeli događaj je trajao tri sata, a Živi zid je pokazao da je s pravom stekao status treće političke snage u zemlji s tendencijom daljnjega jačanja.

Na Kongresu je bila prisutna i brojna delegacija iz Međimurja, a četvoro članova bili su i izlagači. Vladimira Palfi vodila je program, Branimir Bunjac predstavio je dio programa u području rada i mirovinskoga sustava, dok su Snježana Sabolek i Petra Horvatić obrazložile mjere u području socijalne politike.

Atmosfera na Kongresu bila je odlična s velikim odjekom u javnosti.

– Sudeći po sudjelovanju velikoga broja članova iz naše županije, Međimurje u bliskoj budućnosti može očekivati bolji položaj i više razumijevanja pri centralnoj vlasti. Dolazi vrijeme da netko pravedno zastupa kraj poznat po najmarljivijim radnicima i osobito vrijednoj tradiciji – poručuju iz Živoga zida.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije