Valentinovo u Mamici: Uživajte u večeri s boljom polovicom uz meni u tri slijeda

Valentinovo je iza ugla, romantika se već sad osjeća u zraku, a ako još uvijek niste odličili gdje ćete odvesti na večeru najdražu osobu, imamo odgovore koje tražite!

Pansion i restoran Mamica u Pušćinama nalazi se u Čakovečkoj ulici na kućnom broju 47, a već je nadaleko poznat kao pravi gastronomski raj, čiji meni obilježava korištenje samo vrhunskih i sviežih namirnica, ubranih u vrtu ili kupljenih na lokalnoj tržnici. Uz vrhunsko umijeće spravljanja delicija osoblja restorana, odabirom bilo kojeg jela iz posebne ponude za Valentinovo, nećete pogriješiti!

Uz odličnu hranu savršeno se sljubljuje i vino, a na vinskoj karti restorana Mamica prevladavaju vina međimurskih vinara. Za aperitiv možete birati između domaćih rakija, pjenušca ili koktela, a nakon jela ponudit će vas međimurskom kavom, konjakom ili nekim drugim pićem.

Ljubazno i profesionalno osoblje pobrinuti će se da vaša romantična večera prođe glatko i bez ikakvih problema, a ukoliko želite biti sigurni da ćete pronaći mjesto za vas i bolju polovicu, preporuča se rezervacija stola, koja nije obavezna, ali je dobrodošla. Svoja mjesta možete rezervirati već danas pozivom na broj telefona 040/373-433 ili emailom na mamica@mamica.com.hr.

Pogledajte cijelokupnu posebnu ponudu jela u tri slijeda povodom Valentinova u restoranu Mamica

Najnovije