RESTORAN BAROK ‘Pridružite se večeri međimurskih pjenušaca’

U srijedu, 3. svibnja, Restoran Barok priprema večer međimurskih pjenušaca. Samo dva tjedna prije početka Festivala ‘Urbanovo’ zovemo vas na atraktivnu vinsku radionicu predstavljanja najboljih pjenušaca s međimurske vinske scene.

Nudi vam se prilika kušanja, prvog susreta ili utvrđivanja znanja o glamuroznim pjenušavim kreacijama. Radioniocu vodi Darko Lugarić, jedan od prvaka Hrvatskog Sommelier Kluba.

Broj mjesta je ograničen te se mole svi zainteresirani da potvrde svoj dolazak na info@reci-da.hr, 091/4313-417 ili u inbox Urbanovo. Ulaz je 70 kuna.

Facebook event: Međimurski pjenušci

Festival ‘Urbanovo’ 2017.

Vinske radionice su vrlo važna sastavnica festivalskih sadržaja. Radionice su uvijek aktualne, dobro koncipirane i znalački vođene.

Postavljaju se tematski i okupljaju fokusiranu publiku. Festival svake godine angažira najistaknutije hrvatske sommeliere, chefove i prvake s hrvatske eno-gastro scene koji donose novosti, uvid u objektivnu istinu kontinenta i svijeta, a istovremeno jesu kompetentni za realnu valorizaciju dosega na međimurskoj vinskoj sceni.

Radionice donose korist i vrijednosni pomak festivalu, vinarima, ugostiteljstvu, a najviše publici. 2017. festival je učinio iskorak i prvi put radionice disperzirao van Štrigove u dane prije samog održavanja festivala.

Takvom gestom vino se još više (i fizički) približilo publici, a na vama je samo da se pridružite i uživate u svima ili posebno odabranoj večeri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije