Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
FOTO Na turniru 'Priločke skakaonice' skupljeno više od 10.000 kuna za malenog Gabrijela!
Studio VIPRO

TURNIR U PRELOGU

FOTO Na turniru 'Priločke skakaonice' skupljeno više od 10.000 kuna za malenog Gabrijela!

Svaka od ekipa plaćanjem kotizacije uključila se u humanitarnu akciju, a svaki posjetitelj dao je svoj dobrovoljni prilog te je skupljeno 10.200,00 kuna. Sav prihod uplatit će se za liječenje malog dječaka Gabrijela iz Preloga

Po uzoru na slične turnire u većim gradovima, Grad Prelog, u ponedjeljak 6. siječnja, organizirao je drugi po redu turnir Priločke skakaonice. Na turniru su se ogledale ekipe kafića, ugostiteljskih objekata s područja Grada Preloga.  U skupini A igrali su: Apolo, Lido bar, Kapljica i Gradska Čehovec, a u skupini B, Caffe bar Eden, DG Sport, City bar i Caffe bar Forum.

FOTO Na turniru 'Priločke skakaonice' skupljeno više od 10.000 kuna za malenog Gabrijela! Fotogalerija

Turnir je donio niz neizvjesnih, uzbudljivih i kvalitetnih utakmica, na zadovoljstvo velikog broja gledatelja okupljenih u Sportskoj dvorani DG Sporta u Prelogu. Nakon razigravanja po skupinama, u prvom polufinalu, ekipa Kapljice minimalno je pobijedila DG Sport rezultatom 1:0, dok je u drugom polufinalu Caffe bar Eden slavio rezultatom 2:1 protiv ekipe Apola.

DG Sport na kraju je osvojio treće mjesto, dok je u uzbudljivom finalu Caffe bar Eden minimalno pobijedio Kapljicu te osvojio prvo mjesto. Pehare pobjednicima je predao predstavnik organizatora Željko Sokač.

Svaka od ekipa plaćanjem kotizacije uključila se u humanitarnu akciju, a svaki posjetitelj dao je svoj dobrovoljni prilog te je skupljeno 10.200,00 kuna. Sav prihod uplatit će se za liječenje malog dječaka Gabrijela iz Preloga.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5963

Reci što misliš!