MLADI I USPJEŠNI

ONI SU PONOS GRADA PRELOGA Nagrađeni uspješni studenti i srednjoškolci

Gradonačelnik Ljubomir Kolarek je na kraju godine nagradio uspješne studente i učenike srednjih škola s područja Preloga

Kraj godine donio je posebnu svečanost u Gradu Prelogu, na kojoj je gradonačelnik Ljubomir Kolarek, već tradicionalno nagradio uspješne studente i učenike srednjih škola s područja Preloga.

Grad Prelog nagradio je uspješne učenike srednjih škola sukladno Odluci o dodjeli nagrada uspješnim učenicima srednjih škola s područja Grada Preloga koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na županijskim natjecanjima, odnosno učenicima koji su osvojili jedno od prvih pet mjesta na državnim natjecanjima. Podaci o učenicima s područja Grada Preloga koji su postigli zapažene rezultate u toku srednjoškolskog obrazovanja pristigli su iz Glazbene škole Varaždin, Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole Varaždin, Srednje škole Prelog, Tehničke škole Čakovec, Ekonomske i trgovačke škole Čakovec, Gospodarske škole Čakovec i Gimnazije Čakovec.

Na temelju ostvarenih rezultata učenicima su se dodijelile nagrade u ukupnom iznosu od 11.050,00 kuna. Također, na temelju poziva studentima preddiplomskog, diplomskog i poslijediplomskog studija s područja Grada Preloga za dodjelu nagrade “Naj student” Grada Preloga za postizanje iznimnih rezultata tijekom svog akademskog obrazovanja, pristiglo je 35 prijava. 33 pristigle prijave imale su uvjete za dodjelu nagrada, dok dvije nisu ispunile kriterije.
Osnovni uvjet za dodjelu nagrade “Naj student” Grada Preloga je prosjek ocjena od najmanje 4,30 s prethodne akademske godine 2018./2019. Dodatni kriterij za dodjelu nagrade je vrsta fakulteta koji pohađa student koji se prijavljuje za dodjelu nagrade te godina studija. Ukupni iznos dodijeljenih nagrada bio je 22.500,00 kuna. Gradonačelnik Kolarek čestitao je svima te zaželio puno uspjeha u nastavku školovanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije