Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
FOTO Lijepe vijesti iz Preloga: Krenuo s radom obnovljeni Dječji vrtić Fijolica
Grad Prelog

MALIŠANI 'USELILI' U VRTIĆ

FOTO Lijepe vijesti iz Preloga: Krenuo s radom obnovljeni Dječji vrtić Fijolica

Osmijeh ne silazi s lica ravnateljice Brankice Mezga, djelatnika vrtića i veselih mališana

Početkom ovoga tjedna, u obnovljeni Dječji vrtić Fijolica uselili su veseli mališani, zajedno sa svojim odgajateljicama, kao i kompletnim osobljem Dječjeg vrtića Fijolica. Osmijeh ne silazi s lica ravnateljice Brankice Mezga i djelatnika vrtića.

Za prošle mjesece, koje je vrtić proveo na lokacijama Osnovne škole Prelog te Društvenog doma u Otoku, zahvalili su svim djelatnicima gradonačelnik Ljubomir Kolarek, njegov zamjenik Zdravko Kvakan, predsjednik Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Fijolica Matija Strahija, kao i Ivan Gradečak iz Turističke zajednice Grada Preloga, s kojom Dječji vrtić Fijolica godinama uspješno surađuje.

U kratkoj zahvali svim djelatnicima vrtića, gradonačelnik je zapisao: - Ovom čestitkom želim Vam zahvaliti na trudu, zalaganju, volji, na svemu učinjenom u prošlih četrnaest mjeseci! Hvala Vam na strpljenju, hvala Vam što ste prostore u kojima su boravila djeca učinili punima ljubavi i zadovoljstva. Vama izgleda kao da je posao igra, a dokaz tome su vesela i nasmijana djeca, koja su ispunila ove obnovljene prostore Dječjeg vrtića Fijolica.

Svečano otvorenje Dječjeg vrtića Fijolica biti će upriličeno početkom mjeseca prosinca, uz proslavu Dana Grada Preloga. 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!