Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
SMIJEH JE LIJEK Ne propustite hit-komediju 'Sve o muškarcima' u Domu kulture u Prelogu

PREDSTAVA U PRELOGU

SMIJEH JE LIJEK Ne propustite hit-komediju 'Sve o muškarcima' u Domu kulture u Prelogu

Teatar Gavran u Prelog donosi predstavu u kojoj se muški svijet razotkriva s puno humora i neočekivanih sukoba

U petak, 8. studenog, na daskama Doma kulture u Prelogu, možete pogledati predstavu „Sve o muškarcima“, Teatra Gavran. Muški svijet u ovoj se priči razotkriva s puno humora i neočekivanih sukoba, dok svaki od glumaca igra po nekoliko različitih uloga. Radnja je smještena u današnji Zagreb, a pred nama prolaze prepoznatljivi suvremeni likovi s kojima se svaki gledatelj može lako poistovjetiti. 

Mladena Gavran, koja je prošle godine režirala "Sve o ženama", prihvatila se režije i ove predstave, odabravši za nositelje zahtjevnih uloga tri mlada nadarena glumca. U ovoj dinamičnoj predstavi, glumci su odlučili pružiti vam istinsko teatarsko zadovoljstvo propitujući krajnje granice glumačkog umijeća. Brzi dijalozi, te izmjena dramskih i humornih pasaža karakteristika su ovog teksta koji pruža velike mogućnosti za glumačke transformacije.

Ovaj tekst Mire Gavrana dosada je imao dvadesetak kazališnih premijera diljem svijeta, od Rio de Janeira pa do Moskve. Ne propustite svjetsku uspješnicu, hit-komediju koja je samo u Pragu imala više od 500 repriznih izvedbi, a u Krakovu više od 400. Do sada je "Sve o muškarcima" vidjelo više od pola milijuna ljudi diljem svijeta, budite i Vi što prije među njima!

Cijena ulaznice je 50 kuna. Pretprodaja ulaznica: Turistička zajednica Grada Preloga, Trattoria Rossa. Sve dodatne informacije potražite na brojevima telefona: 099/3344-417 ili 040/638-694.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!