Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
FOTO Jesenski susret u Prelogu: Kestenijada i druženje članova Nautičkog kluba Labud
Studio Vipro

KOD DOMA VRBICA

FOTO Jesenski susret u Prelogu: Kestenijada i druženje članova Nautičkog kluba Labud

Ovogodišnje jesensko druženje imalo je i poseban pečat. Naime svečano je u vodu, rezanjem vrpce i otvaranjem šampanjca pogurnut novi klupski čamac

Na prostoru svojeg doma Vrbica, članovi Nautičkog kluba Labud iz Preloga, održali su tradicionalno druženje uz pečene kestene te razne druge delicije koje su pripremili vrijedni članovi kluba.

Kestenijada nautičkog kluba Labud iz Preloga Fotogalerija

Riječ je o njihovom tradicionalnom jesenskom druženju, koje svake godine okuplja veliki broj članova kluba. Nautički klub Labud jedna je od najaktivnijih udruga na području Grada Preloga, ali i udruga koja se redovito uključuje u brojna događanja u organizaciji Turističke zajednice Grada Preloga, poput Fašnika ili Dana kruha i zahvale.

Ovogodišnje jesensko druženje imalo je i poseban pečat. Naime svečano je u vodu, rezanjem vrpce i otvaranjem šampanjca pogurnut novi klupski čamac Nautičkog kluba Labud iz Preloga. U ovom su se projektu najviše angažirali članovi kluba Ivan Višnić, Dražen Novak i Josip Novak, uz predsjednika Davora Sokača.

Članovi kluba zahvaljuju za pomoć u realizaciji ovog projekta i Gradu Prelogu, čije je boje na jesenskom druženju nautičara iz Preloga predstavljao predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga Đuro Ujlaki te Rotary clubu Prelog, čiji je predsjednik Krunoslav Kosec također posjetio jesensko druženje nautičara. Kao i sva druženja Labuda, i ovo je potrajalo dugo u noć.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5963

Vezani članci

Reci što misliš!