ZAHTJEVI SE PRIMAJU DO 18. STUDENOG

JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za kupnju stana iz Programa POS-a na području Grada Preloga

Stanovi POS-a grade se za kupnju ili najam, a pravo na kupnju stana imaju svi građani – državljani Republike Hrvatske

Grad Prelog objavljuje Javni poziv za podnošenje zahtjeva za kupnju stana iz Programa POS-a na području Grada Preloga. Izgradnja stanova po programu POS-a već je odavno prepoznat program stambenog zbrinjavanja mladih obitelji, koje za manju cijenu kvadrata od tržišne, dobivaju sigurnost i kvalitetu gradnje njihovog doma. Do sada je kroz program POS-a izgrađeno preko osam tisuća stanova u koje je uloženo četiri milijarde kuna.

Stanovi POS-a grade se za kupnju ili najam, a pravo na kupnju stana imaju svi građani – državljani Republike Hrvatske.

Zahtjev za kupnju stana podnosi se na posebnom obrascu, koji se, kao i pripadajuće izjave, preuzima neposredno u Gradskoj upravi Grada Preloga, Glavna 35, 40323 Prelog, radnim danom u vremenu od 7,00 do 15,00 sati te na web stranici Grada Preloga.

Zahtjev za kupnju stana predaje se poštom ili neposredno na adresu Grada Preloga, Glavna 35, 40323 Prelog, zaključno do 18.11.2019. godine, sa naznakom “JAVNI POZIV – PROGRAM DRUŠTVENO POTICANE STANOGRADNJE, NE OTVARAJ”.

Podnositelji zahtjeva dodatne informacije mogu dobiti u Gradskoj upravi Grada Preloga i na telefon 040/638-693 svaki radni dan od 7,00 do 15,00 sati. Zahtjevi podneseni izvan roka neće se razmatrati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije