Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
FOTO Nogometašima iz Otoka predana na korištenje nova kosilica
grad Prelog

ZA LAKŠE ODRŽAVANJE IGRALIŠTA

FOTO Nogometašima iz Otoka predana na korištenje nova kosilica

Sa željom da se osiguraju što bolji uvjeti za igranje na igralištu u Otoku, nogometašima Otoka kupljena je nova kosilica

Nogometni klub Otok natječe se u III. međimurskoj ligi i ove se godine bori za naslov prvaka.

Na korištenje je Nogometnom klubu Otok predana kosilica kojom će biti lakše održavanje zelenih površina na igralištu u Otoku. Kosilicu su predstavnicima Nogometnog kluba Otok predali gradonačelnik Ljubomir Kolarek, predsjednik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki te pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Željko Poredoš.

U proteklih je nekoliko mjeseci Sportski park u Otoku oživio. Tako je nabavljen kontejner tvrtke Tehnix d.o.o., u koji je smještena oprema boćara iz Otoka te vanjski sanitarni čvor.

Postavljeni su tlakovci oko kontejnera, postavljena je nova stolarija na klupskoj prostoriji NK Otok, uređen je šaht za navodnjavanje nogometnog terena, posađeno je drveće te uređeno dječje igralište.

Inače, Grad Prelog upućuje zahvalu Vijeću Mjesnog odbora Otok i Nogometnom klubu Otok koji su na korištenje ustupili prostore Društvenog doma Otok za privremeni smještaj djece tijekom obnove Dječjeg vrtića Fijolica Prelog.

Nogometaše Otoka za vikend očekuje domaća utakmica protiv Drave iz Kuršanca, jedna od ključnih utakmica u borbi za vrh III. Međimurske lige.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!