Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
PRIJEM ZA PRVAKE ALOHE Prelog je na nacionalnom natjecanju osvojio prvo mjesto
Grad Prelog

ČESTITKE GRADONAČELNIKA

PRIJEM ZA PRVAKE ALOHE Prelog je na nacionalnom natjecanju osvojio prvo mjesto

Prelog je na 4. nacionalnom natjecanju treći puta za redom osvojio prvo mjesto i naziv Top Centar jer je najviše naših polaznika osvojilo prva tri mjesta

Gradonačelnik Ljubomir Kolarek primio je u vijećnici Grada Preloga polaznike Alohe, koja se provodi u Jezično edukativnom centru Didasko d.o.o. Aloha mentalna aritmetika ili teretana za dječji mozak, gimnastika za dječji um uz pomoć abakusa, ruku i mentalnog računanja, razvija pažnju i koncentraciju, kreativno i logičko razmišljanje te se time povećava kapacitet memorije, sposobnost bržeg procesuiranja većeg broja informacija, pridonosi se povećanju razine postignuća učenika u nastavnom procesu.

Aloha se provodi u 40 država svijeta u preko 4000 centara sa oko 5 milijuna polaznika u dobi od 4 do 13 godina (13 godina je ulazna dob). U Hrvatsku je Alohu uvela dr.sc. Branka Novosel prof. i trenutno postoji oko 35 centara u Hrvatskoj. Prelog je na 4. nacionalnom natjecanju treći puta za redom osvojio prvo mjesto i naziv Top Centar jer je najviše naših polaznika osvojilo prva tri mjesta.Iz Preloga stiže 6 državnih prvaka u različitim kategorijama: Gabrijel Madić, Nina Maltar, Karla Keckes, Tiana Baksa, Matej Patafta i Andro Sokač. Ostali nagrađeni su Matija Balaban, Hana Orehovec, Ina Marija Anđel, Fran Matošić, Patricija Percl, Lana Režek i Ivan Buljan.

Prvi puta iz Preloga stižu i polaznici koji su prošli i završili svih 8 modula (Magdalena Grabant, Kiara Čerjavić, Ivan Buljan i Andro Sokač). Gradonačelnik Kolarek uputio je svima čestitke na ostvarenim uspjesima te male prvake Alohe nagradio malim, prigodnim poklonima.Inače, prezentacija Aloha programa za nove polaznike i roditelje održat će se idućeg petka, 27. rujna u 18,30 sati u Didasku Prelog te se pozivaju svi zainteresirani neka se prijave i dođu zajedno s djecom te nakon toga odluče o upisu.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!